Magyar Német Angol Szlovák Cseh Lengyel
Az év kereskedelmi szálláshelye 2017
Hírlevél Gyakornoki Program Pályakezdők Támogatására

Séta az Esterházy kastél...

A Fertő Táj Világörökség leghíresebb tagja a Panziónk közvetlen szomszédságában lévő Esterházy Kastély együttes. Tekintettel, hogy a Panziónk épülete a műemléki környezetben helyezkedik el, így ezeket gyalog kényelmesen bejárhatjuk. A panzió előtt láthatjuk a Muzsikah...

Tovább >>

Programajánló

Túrakísérővel az Alpokban


Kattints rá a nagyobb méretért...

 

Elsősorban kezdő és közép haladó, túrázni szerető vendégeink számára készítünk túra programokat a közeli Alpok hegyeiben. A mindenkori csapat felkészültsége dönti el, hogy milyen erősségű túrákat járnak be. Túráinkon a kíséretet egy, a Mont Blanc csúcsát megjárt túrázó adja.

 

 A Fertő - táj egyedülálló látványosságai mellet nem felejthetjük el, hogy Panziónk az Alpok lábánál fekszik. Az elhelyezkedésből lehetőség adódik a hegyek szerelmeseinek, hogy az ausztriai Alpok hegyvonulatát felkeressék. Rövid autózás vagy buszozás után az Alpok hegyein csodálatos kirándulásokat tehetünk. A kirándulások megszervezésében, illetve ezek lebonyolításában tapasztalt hegyi túrázó kísérőnk ad segítséget. 

Ajánlatunkat két fő csoportra oszthatjuk. Az egyik a kezdő túrázók, másik a haladók. 

Próbáljuk ajánlatainkat úgy tenni, hogy mind két csoport részére felejthetetlen élményeket nyújtson. Bármilyen létszámú csoport igénybe veheti túra kísérő munkatársunk segítségét, azonban egyszerre csak egy nehézségű túra végrehajtásában van lehetőségünk segítséget adni.

 

Ez a fantasztikus élmény nem évszakhoz kötött.

Sokan a tavaszi vagy nyári élettől duzzadó évszakot, míg mások a csodálatos havas tájat kedvelik.

Ezeken a tájakon a fogaskerekű hegyi felvonótól a libegőn keresztül egészen a gyalogos túrákig, valamint a vízesések csodálatos emberközeli élményéig sok fantasztikus felejthetetlen emlékkel gazdagodhatunk. A fotóink csupán részletek a tágas lehetőségekből. Kérem, érdeklődjön személyesen, és munkatársunk kézséggel áll rendelkezésére.

Vissza a listához >>