Magyar Német Angol Szlovák Cseh Lengyel
Az év kereskedelmi szálláshelye 2017
Hírlevél Gyakornoki Program Pályakezdők Támogatására

Séta az Esterházy kastél...

A Fertő Táj Világörökség leghíresebb tagja a Panziónk közvetlen szomszédságában lévő Esterházy Kastély együttes. Tekintettel, hogy a Panziónk épülete a műemléki környezetben helyezkedik el, így ezeket gyalog kényelmesen bejárhatjuk. A panzió előtt láthatjuk a Muzsikah...

Tovább >>

Programajánló

Kerékpárral Fertő-Hanság Nemzeti Parkba


Kattints rá a nagyobb méretért...

 

Az egykori vasfüggönnyel elzárt szinte érintetlenül maradt területen helyezkedik el a Hanság Nemzeti Park mely a Világörökség része. Az ide ellátogató turistát a pazar madárvilág mellet az érintetlen vadregényes nádassal benőtt táj képe, olykor a háttérben fel-felbukkanó tavasszal még mindig havas tetejû Schneberg hegy csúcsa kápráztatja el. A feledhetetlen élmény igazi hatását akkor éri el, he a Panziónkból kiindulva, és ide visszatérve a területet kerékpárral járja be, így biztos lehet benne, hogy mai rohanó világunkban nem halad el egy megörökítésre váró élmény mellet.

Mi az, amit biztosan láthatunk?

A csodálatos táj és madárvilág mellet, szürkemarha génállományt, juhokat, a Hanság Főcsatornát mely a horgászok kedvelt területe. A helyszínre érve magaslesek és eligazító táblák engednek betekintést nyújtani a vadon rengetegébe. 

A túrát bátran ajánlom mindenkinek, mivel a távolság egy irányban mind összesen 7 km.

Vissza a listához >>